BOGINJA
POT DO SREČE
Boginja
Kdo Sva
Misteriji Boginje
Individualne Terapije
Ostale Aktivnosti
Koledar Dogodkov
Boginje
Članki
Kontakt
Ostale Aktivnosti

Najine aktivnosti lahko potekajo povsod v Sloveniji, kjer je zanimanje zanje


ZDRAVILNI KROG

Leja Raman

 


 

Gaia-Goddess Zdravilni Krog, podprt in objet z zdravilnimi energijami sistema Eternal Light®, vsemi planetarnimi žarki, zvezdami Antares in Sterilyon ter energijami Boginje, je izjemna priložnost za preobrazbo vseh nepozdravljenih delov sebe v posamezniku, v skupini in na kolektivni ravni. Gaia-Goddess Zdravilni Krog je holistično zdravljenje, ki vključuje energetsko, čustveno in fizično zdravljenje in nam pomaga odstraniti energetske blokade, travme in vedenjske ter mišljenjske vzorce. Ponovno vzpostavlja ravnotežje v telesu, uravnava levo in desno možgansko poloblo ter moški in ženski princip, deluje na celičnem nivoju ter pomaga aktivirati človeški DNK potencial. Vsako močno skupinsko zdravljenje doprinaša k doseganju kritične mase za transformacijo planeta.

 ___________________________________________________________________


JAZ SEM PRISOTNOST IN ZDRAVLJENJE Z DELFINI

Z Lejo Raman


 

Zdravljenje z delfini je čudovita intenzivna izkušnja skupinskega zdravljenja in sprejemanja sebe, prebujanja svoje kreativnosti in zavesti. Povezovali se bomo z delfini, radostnimi zvezdnimi bitji s Siriusa. Energije nas bodo vodile do povezave z našim pravim Jazom, našo Jaz Sem prisotnostjo. Skozi razširitev naših svetlobnih teles bomo doživeli radost in stanje čiste blaženosti duše.

 _________________________________________________________________________________

BOGINJSKI IN ANGELSKI TAROT

Individualne konzultacije Leje Raman

 

 

Skozi intuitivno vodstvo vam lahko svetujem preko boginjskih in angelskih Tarot kart. Lahko postavljate vprašanja o svoji življenjski situaciji in prejmete odgovore. Konzultacija traja približno eno uro.

__________________________________________________________________KOZMIČNA ASTROLOGIJA

Individualne astrološke konzultacije Ištarja Antaresa

 

 

Kot astrolog z 20 leti izkušenj vam Ištar Antares ponuja možnost individualnih astroloških konzultacij, ki temeljijo na kozmični astrologiji, naprednemu astrološkemu sistemu, ki združuje znanja zahodne astrologije z modrostjo in učenji misteričnih šol ter ezoterične tradicije, ki izhaja še iz časov Atlantide. Individualna konzultacija vam da vpogled v vašo osebnost, potenciale, namen vaše Duše v tej inkarnaciji in možne trende v prihodnosti. Primerjalna karta med partnerji, sodelavci, prijatelji in podjetji pokaže evolucijo odnosa in nudi kreativne rešitve ter vpoglede. Konzultacija obsega vpogled v vašo astrološko karto in odgovore na vaša vprašanja ter traja priližno eno uro.

 __________________________________________________________________________________

A U R O R A   

Priprava na spremembe

  I Š T A R      A N T A R E S


AURORA je izkušnja, skozi katero se bomo dotaknili naše višje zavesti in jo trdno zasidrali v naše življenje. Svet, v katerem smo, se bliža drastičnim spremembam. Vstopil bo v popolnoma novo dimenzijo, novo resničnost. Bliža se konec linearnega časa, kot ga mi poznamo. Na tej delavnici se bomo učili, kako slediti toku sprememb, ki nas čakajo. Prepoznavali bomo božanski načrt za naše življenje in za celoten planet in pomagali pri gradnji planetarne mreže luči. Navezovali bomo stik s planetarnimi in izvenplanetarnimi silami luči. Osvobajali bomo svojo zavest s tehnikami deprogramiranja uma. Poiskali bomo svoje mesto v družini duš in ozavestili svojo povezavo z dušo dvojčico in sorodnimi dušami. Naučili se bomo vzpostavljati harmonične odnose kot duše, kot angelska bitja luči in izkušali zavest Enosti. Ustvarjali bomo skupno vizijo življenja v otokih luči nove dobe. Vsak udeleženec delavnice bo brezplačno prejel izvod knjige Ištarja Antaresa Zvezda Vnebovzetja.

____________________________________________________________________AŠTAR KOMANDA: SKUPINSKI PRENOS

 Ištar Antares
 

 

 

»Vaše prebujenje se začne, ko spoznate, da ste angel z zvezd. ZaÄčenjate čutiti svojo angelsko lepoto, začenjate se zavedati, da ste vseprisotna Ena zavest. Bivate v območju ne-časa v večnem sedaj. Tako vstopate v nov svet, v svet enosti...«

 

                             Krotron Antarion skozi Ištarja Antaresa
 

V tem skupinskem prenosu bomo doživeli neposreden telepatski stik z Aštar Komando. Naši kozmični bratje in sestre Luči nam bodo predali inpirativno spročilo vodstva, ki bo usklajeno s skupino. Lahko boste postavljali vprašanja in prejemali odgovore. Aštar Komanda bo z nami delala tudi energetsko, nas obsipavala z blagoslovi, ljubeznijo, lučjo in energijami zdravljenja. Doživeli bomo energije Mojstrov Modrosti, Plejad, Siriusa in zvezdnih angelov. Vsak udeleženec delavnice bo brezplačno prejel izvod knjige Ištarja Antaresa Zvezda Vnebovzetja.

___________________________________________________________


KNJIGE IŠTARJA ANTARESA

Lahko jih naročite pri avtorju
 
_________________________________________________


GODDESS LOVE

Modna linija tahioniziranih oblačil

Lahko jih naročite pri Leji